Toimitusehdot

Voimassaolo
Ehdot ovat voimassa 1.4.2015 alkaen.
Soveltamisala
Näitä sopimusehtoja noudatetaan Mediamaisteri Group:n (y-tunnus 1582605-9) asiakkaalle verkossa tarjoamissa palveluissa. Myymme verkossa palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä Suomeen että Suomen ulkopuolelle.
Palvelun kuvaus
Medimaisteri Group tarjoaa verkosta käyttöönotettavaa verkko-oppimisympäristöpalvelua yksityisen henkilön tai organisaation käyttöön.
Tilaaminen ja hinnat
Palvelu on käytettävissä määritetyllä käyttäjämäärällä ja siitä maksamalla käyttömaksulla vuoden ajan maksun suorittamisesta. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään tietokone ja internet-yhteys.

Hinnat veloitetaan verkkokaupassa tilaushetkellä olevan hinnaston mukaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakkaalle lähetetty tilausvahvistus toimii maksutositteena. Muuta tositetta ei lähetetä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tilauksen peruuttaminen
Tunnus ja salasana lähtevät asiakkaan sähköpostiin heti asiakkaan maksettua tilauksensa, eli asiakas saa tällöin palvelun käyttöönsä. Se tarkoittaa, että palvelun toimittaminen asiakkaalle on aloitettu asiakkaan suostumuksella sähköisesti ennen etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä. Tästä syystä 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske Mediamaisteri Group:n Lerlin LMS Cloud -palvelun ostotapahtumaa.
Ongelmat palvelun käytössä
Mikäli Lerlin LMS Cloud -palvelun käytössä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, asiakkaan tulee ottaa pikaisesti yhteys Mediamaisteir Group:iin joko sähköpostitse tai puhelimitse (ks. verkkokaupassa kohta yhteystiedot).
Maksutavat
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.
Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.